Miten voimme auttaa?

Tuotteet

Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen verkkokauppa ohjaa sinut tilausvahvistukseen, jossa on linkki ”LATAA”. Painiketta painamalla saat tuotteesta riippuen ladattua joko PDF-muotoisen ohjeen tai itse printattavan tuotteen. Saat latauslinkin myös sähköpostitse.

Tarkistathan ensin roskapostikansiosi, sillä viestit eksyvät joskus sinne. Jos viestiä ei löydy, ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lulafi.fi samasta sähköpostiosoitteesta, jota käytit tilausta tehdessä.

Tuotteen optimaalinen tulostuskoko kerrotaan tuotekuvauksessa. Voit tulostaa tuotteen haluamassasi koossa, mutta tulostusjälki voi kärsiä, jos yrität esim. tulostaa pientä tiedostokokoa isompana.

Latauslinkki on voimassa 7 vuorokautta ostosta. Lataathan siis tuotteen omalle laitteellesi tämän ajan kuluessa. 7 vuorokauden kuluttua latauslinkki ei enää toimi.

Maksaminen ja palautuskäytännöt

Meillä on käytössä Klarna Checkout, jonka kautta voit maksaa verkkopankilla, kortilla tai laskulla 30 päivän maksuajalla.

Voit lukea maksutavoista lisää Klarnan sivuilta.

Jos et jostain syystä voi suorittaa maksua Klarnan tarjoamilla maksutavoilla, ole yhteydessä asiakaspalvelu@lulafi.fi

Katsotaan, jos keksisimme ratkaisun. 🙂

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska kyseessä on heti maksun jälkeen käyttöön tuleva tuote. Voit lukea aiheesta lisää tilaus- ja sopimusehdoistamme.

Et voi. Kaikki tuotteet ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Tuotteiden edelleen myyminen on kielletty. Voit tulostaa/tilata printtejä omaan käyttöösi niin paljon kuin haluat, mutta et voi myydä tuotetta tai mallipohjaa sellaisenaan muiden käytettäväksi.