Päivitetty viimeksi 18.1.2024
Lulafi.fi -verkkokaupan tuotteita myy Lulafi (2865557-8). Lulafi noudattaa kuluttajansuojalain (38/1978) 6.luvun etämyynnin säännöksiä. Luethan ehtomme huolellisesti ennen kuin teet tilauksia verkkokaupassamme. Ostaessasi tuotteita ja palveluita hyväksyt kulloinkin voimassa olevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.
Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja oikeustoimikelpoinen voidaksesi tehdä tilauksen. 

Verkkokaupan yhteystiedot:
 Lulafi 2865557-8

Postiosoite: PL 50, 33471 Ylöjärvi

sähköposti: asiakaspalvelu@lulafi.fi

TUOTTEET, HINNAT JA TOIMITUSKULUT
Tuotteiden ominaisuudet on esitelty kunkin tuotteen esittelyn yhteydessä. Luethan kuvaukset siis huolellisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Digitaalisissa tuotteissa ei ole toimituskuluja. Mahdolliset toimituskulut näkyvät tilausta tehdessä ostoskorissa ja kassalla. Itse tulostettavissa tuotteissa saat onnistuneen maksusuorituksen jälkeen tuotteen latauslinkin, josta voit ladata ja tallentaa tiedoston omalle laitteellesi tilausta seuraavien 7 vuorokauden aikana. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tilaus vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä yhteenveto tilatuista tuotteista. Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää voimassa olevan sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilausehtoihin. Mikäli et saa tilausvahvistusta, ole yhteydessä asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen. Tarkista tätä ennen roskapostikansiosi, sillä joskus viestit menevät sinne. Asiakkaan tilaustiedot lisätään Lulafin asiakasrekisteriin. Voit lukea tästä lisää tietosuojaselosteestamme. Asiakkaan vastuulla on ladata tilaamansa tuotteet omalle laitteelleen 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta, sillä latauslinkki vanhenee tämän jälkeen.

CANVAN SUUNNITTELUMALLIT

Kun ostat verkkokaupastamme Canvan suunnittelumallin, saat onnistuneen maksusuorituksen jälkeen PDF-tiedoston, josta löydät linkin suunnittelumalliin. Malli on muokattavissa vapaasti, mutta muista, että se on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Voit tulostaa tai tilata tulosteita rajoittamattomasti, mutta et saa myydä tai ladata pohjaa tai sen sisältöjä eteenpäin kolmansille osapuolille. Tarvitset suunnittelumallin käyttämiseen tilin Canvaan. Avaamalla saamasi linkin, Canva ohjaa sinut luomaan tilin. Canvaan on mahdollista luoda ilmainen tai maksullinen tili. Kaikki Lulafin myymät suunnittelumallit on luotu käytettäväksi ilmaisversiossa. Jos jostain syystä jokin suunnittelumallin sisältämistä elementeistä on muuttunut maksulliseksi, ota yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen.


HUOM! Ostamalla Canvapohjan saat oikeuden muokata ostamaasi suunnittelumallia. Ostos ei sisällä teknistä tukea Canvan käyttämiseen.

PERUUTTAMISOIKEUS

Peruuttamisoikeudessa noudatetaan kuluttajansuojalain (38/1978) säädöksiä. Kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu (Kuluttajansuojalaki 38/1978 § 16). Näin ollen Lulafi -verkkokaupasta tilatuilla digitaalisilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta eikä onnistunutta tilausta voida perua, mikäli asiakas on vastaanottanut tiedoston.

MAKSAMINEN

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassa Klarnan tarjoamilla maksutavoilla. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

ONGELMATILANTEET

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tiedustelut ja yhteydenotot voit lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@lulafi.fi